DEZE VACATURE IS VERVULD!

Ben jij de Recruiter die ervan houdt aan het roer te staan en niet snel opgeeft? Dan is deze unieke positie met vrijheid en verantwoordelijkheid wellicht iets voor jou! Eikk Onderwijsgroep is een ambitieuze en groeiende organisatie, met alle ruimte om jezelf verder te kunnen ontplooien. Op korte termijn willen wij graag invulling geven aan de functie van:

Corporate Recruiter (24 uur) M/V

DOORZETTER/BOUWER/VISIONAIR

Functie

Als Corporate Recruiter ben je verantwoordelijk voor het invullen van de vacatures van de acht verschillende labels van de Eikk Onderwijsgroep. Jij weet op een originele en creatieve wijze de Eikk Onderwijsgroep onder de aandacht te brengen op de arbeidsmarkt. Op deze manier zorg jij dat alle corporate vacatures van de labels (operationeel, financieel, sales, marketing en/of IT) snel en met talentvolle medewerkers worden ingevuld. Alle labels hebben een eigen identiteit en een eigen cultuur. Deze zul je moeten raken om de juiste match te kunnen maken. Als uitstekend tekstschrijver stel jij de vacaturetekst op. Je denkt na over de juiste wervingsstrategieën en weet deze met deskundige collega’s om te zetten in gepaste arbeidsmarktcommunicatie. In de organisatie ben je een verbindende factor, die ‘binnen’ en ‘buiten’ verbindt. Hierbij laat jij je leiden door data gedreven marketing.

Naast bewegen op tactisch niveau, houd jij je ook bezig met de operationele kant van werving door o.a. te sourcen. Jij krijgt energie van het vinden en matchen van talent op een creatieve en enthousiaste manier, zowel online als offline. Je bent dan ook bekend met de verschillende searchmogelijkheden op jobboards en het inzetten van job marketing, zoals het adverteren op Facebook, Instagram en LinkedIn. Natuurlijk schakel je nog even met de vacaturehouder, want je houdt graag iedereen op de hoogte van de door jou ingezette acties. In het sollicitatiegesprek zorg jij door jouw enthousiasme en gedrevenheid voor een positieve candidate experience; een eerste indruk kun je namelijk niet over doen. Als dit leidt tot een arbeidscontract weet jij nog te verrassen met een professionele onboarding. Verder lever jij een belangrijke bijdrage aan het uniformeren van processen en procedures. Vanzelfsprekend hoort daar een ATS-systeem bij dat nog ingericht moet worden.

Kortom: een rol voor een echte recruitmentspecialist, waarbij je op impactvolle wijze recruitment verder mag gaan opzetten en uitbouwen, waarbij je uiteraard steun krijgt van de Marketing/Communicatie en HR afdeling.

Jij

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding (bij voorkeur richting HRM of marketing)
 • Een aantal jaren relevante werkervaring als recruiter
 • Als je eerder een recruitment afdeling opgezet hebt, is dat een pré
 • Je communiceert makkelijk op verschillende niveaus
 • Je bent creatief en een uitstekend tekstschrijver
 • Je hebt kennis van het toepassen van job marketing (LI, Indeed etc.)
 • Tot slot ben je vooral een ondernemende, zelfstartende, vrolijke, energieke collega met een positieve instelling

Werken bij ons

Eikk Onderwijsgroep is een krachtig, groeiend merk dat opleidingen, trainingen en examens voor professionals in Nederland mogelijk maakt. Het is de ambitie van Eikk om verschillende onderwijsmerken in de markt te zetten, elk met hun eigen focus, en zo bij te dragen aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van de Nederlandse beroepsbevolking. Doelen op korte termijn zijn het versnellen van de groei en (verder) professionaliseren van de organisatie.

Naast dat we ons met z’n allen vol inzetten op ons uitgebreide aanbod aan opleidingen, investeren we ook in een fijne werkomgeving. De BBQ, samen sporten, kwartaalbijeenkomsten, nieuwjaarsborrel (dit jaar met pubquiz!), workshops volgen, de heerlijke salades en culinaire uitspattingen; geen dag is hier hetzelfde. Bij ons ervaar je niet alleen een prettige werksfeer, we vinden het ook belangrijk om succes met elkaar te delen. We hebben een ongekende ambitie en zijn ervan overtuigd dat we met elkaar onze ambities kunnen waarmaken. Je kunt op je collega’s rekenen en je collega’s op jou.

Wij bieden

Ben jij de geschikte kandidaat bent voor deze functie, dan bieden wij je:

 • Een uitdagende functie binnen een groeiende en dynamische organisatie.
 • We starten met een half jaar contract met een bruto maandsalaris tussen de € 3.000,- en € 4.000,- op basis van 40 uur per week. Bij de inschaling kijken we naar kennis, werkervaring, competenties en doorgroeimogelijkheden.
 • Er is alle ruimte voor jouw initiatieven en ideeën.
 • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden (we zijn tenslotte een opleider).
 • Een goede werksfeer en leuke collega’s.
 • Uitstekende koffievoorzieningen en heerlijke lunch in ons café.

Zo reageer je

De Eikk Onderwijsgroep heeft deze key vacature uitbesteed aan Mensor werving en selectie. Mensor selecteert namelijk niet alleen de juiste kandidaten, maar zal deze recruiter ook gaan coachen en trainen. Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatie en CV naar info@mensor.nl.
Wil je eerst meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Vera Schilperoort, bel of app mij op 06-22843830.