COACHING

Voor opdrachtgevers

De nieuwe recruiter kan wat jou en je collega’s betreft direct aan de slag om de overige vacatures te vervullen. Maar kun je dat wel verwachten? Wat als het de organisatie ontbreekt aan tijd of kennis om de nieuwe aanwinst te begeleiden? Jij weet als geen ander dat de eerste maanden cruciaal zijn voor een goede landing en een voorwaarde voor succes. Ook hierin bied ik hulp. Ik laat het niet bij bemiddeling maar ik coach en train de nieuwe recruiter. Zo zorgen we samen voor een stevige start.

Voor hetzelfde marktconforme tarief voeg ik een extra waarde toe. Zes uur voor persoonlijke coaching van je recruiter. Ook kan ik een training inzetten over een bepaald onderwerp als deze kennis ontbreekt.

Voor kandidaten

In het diepe gegooid worden bij een nieuwe werkgever? Je hebt het vast wel eens meegemaakt. Of misschien ben je een starter in het recruitment vak en sta je te popelen om te beginnen in je nieuwe baan.
Dan is het fijn om iemand te hebben waarmee je kunt sparren, als vakgenoten onder elkaar. Waarbij je je vragen kwijt kunt en nuttige tips ophaalt. Een recruitment coach. Helemaal voor jou. Hoe lekker is dat? Ik kan je de hand schudden want net als jij, houd ik ook van het recruitmentvak. Niet voor niets zit ik ruim 20 jaar in het vak. Kennis delen en talent ontwikkelen, laat dat maar aan mij over. Word ik blij van. Lekker praktisch en concreet. Als jij je door mij laat bemiddelen bij één van mijn klanten, krijg je er coaching bij. Zes uur maar liefst. Een mooie investering in jezelf die je steviger in het zadel zet bij je nieuwe werkgever.
Wel zo prettig toch?

Voor zzp-ers of interimmers

Uit ervaring weet ik: om goed te blijven in je vak, kun je niet stilstaan. Je zult je moeten blijven ontwikkelen. Hoe regel je dat als zzp-er? Tijd voor een uitgebreide opleiding heb je niet, maar op een aantal vlakken mis je actuele kennis. Ook zou je graag eens sparren met een ervaren vakgenoot. Een onafhankelijke coach kan dan een goede oplossing zijn. Bijvoorbeeld om bij te praten over de ontwikkeling van referral programma’s of misschien wil je nog beter worden in sourcing om een groter aantal geschikte kandidaten te benaderen.

Wat het ook betreft, bij mij kun je terecht. Ik ben zelf een doorgewinterde zzp-er met ervaring bij veel verschillende bedrijven (profit en non-profit). Bovendien ben ik ondernemer en begon ik ooit met een eigen werving & selectiebureau. Genoeg raakvlakken om elkaar te inspireren. Ik help je graag verder. En als ik je als zzp-er kan bemiddelen bij een klant, krijg je van mij een gerichte training cadeau! Ik vertel graag meer over deze mogelijkheid. Neem contact met mij op, dan praten we binnenkort verder.

Wil je meer weten? Bel of App mij: