OPDRACHTGEVERS

Eindelijk, de vacature voor Recruiter is vervuld. Daar word je als werkgever blij van. Maar een forse bemiddelingsfee maakt je vaak minder vrolijk want daarmee ben je er nog niet. Een nieuwe recruiter kost je als werkgever veel tijd. Om in te werken, te begeleiden, hier en daar een training of misschien zelfs een coachtraject. Want als goed werkgever doe je dat. Tenminste, jullie wel. En daar word ik dan weer blij van: bedrijven die de waarde inzien van goede onboarding. Van talentontwikkeling en inhoudelijke begeleiding. Daarom voeg ik die meerwaarde toe.

Extra waarde

Om precies te zijn: ik voeg mijn persoonlijke waarde toe.
Bij mij stopt het niet na een werving- en selectietraject. Met mijn ervaring in het mooie recruitment vak, doe ik meer. Ik begeleid, coach en/of train de nieuwe recruiter en zorg voor een stevige start.

Eén tarief, geen meerkosten, veel toegevoegde waarde

Dat doe ik voor hetzelfde tarief, in de gebruikelijke marktconforme fee van € 10.000,= totaal, met een opstartfee van € 2.500,=. Tien procent van deze fee zet ik in voor de ontwikkeling van de recruiter. Dankzij hem/haar is tenslotte deze match tot stand gekomen. Wel zo mooi om waarde terug te geven. En daar heeft iedereen wat aan: zowel de organisatie als de recruiter én de doelgroep die de recruiter benadert. Laat het bemiddelen, coachen en trainen van recruiters maar rustig aan mij over. Zo benutten we optimaal elkaars ervaring en expertise. Daar geloof ik in.

Mijn aanpak bij een vacature

Mijn overtuiging is: een samenwerking waarin iedereen blijft investeren, zal een langdurige relatie opleveren. Daarom kies ik voor een andere aanpak die altijd begint met een persoonlijke kennismaking.

Efficiënt investeren

Ik maak concrete afspraken over de planning en procedure. Ook zou ik graag de vacature willen verrijken met beeldmateriaal van organisatie en vacature voor de kandidaten. Zo krijgen zij een beter beeld van de baan en jullie organisatie.
De kandidaten doen dat ook. Opdrachtgevers krijgen naast een CV ook een filmpje waarin de kandidaat zich persoonlijk voorstelt. Zo krijg je in dit stadium al een duidelijke indruk van elkaar.

Wil je meer weten? Bel of App mij:

Deze bedrijven gingen je voor: