Testimonial Search & Selection

Wij kennen Vera al meer dan tien jaar en winnen altijd advies in bij Mensor als we op zoek zijn naar een nieuwe medewerker. Zo ook voor de Accountmanager Bedrijfsopleidingen. Vera assisteerde onze bij het opstellen van het wervingsprofiel en voerde later de tweede gesprekken met een vijftal kandidaten. Helaas moest Mensor ons, vanuit professioneel oogpunt, adviseren om met geen van de kandidaten verder te gaan. In plaats daarvan was het advies om Mensor proactief de markt te laten benaderen. Dat werkte! Binnen twee weken kwam Vera op de proppen met twee heel goede kandidaten. Met een van hen zijn wij een arbeidsovereenkomst aangegaan.

Haar halfjaarcontract is inmiddels omgezet in een contract voor onbepaalde tijd en zijn wij enorm blij met deze professional. Mensor laat zien dat werven en selecteren echt een vak is. Wij hechten veel waarde aan de mening van Vera als het gaat om welke kandidaat de beste fit heeft met onze organisatie.

Ellen Fuld en Robert Tiesing

Testimonial Interim Recruitment

Wij hebben Mensor (Vera) ingezet tijdens een spannende fase bij een van onze opdrachtgevers (een Nederlandse AEX-genoteerde onderneming). De opdrachtgever zat middenin in een omvangrijke reorganisatie. Vera heeft met Mensor een belangrijke bijdrage geleverd bij het structureren van enkele processen en ook aan de relatie met de opdrachtgever. Vera bezit een bovengemiddelde executiekracht en zit duidelijk in haar kracht als het gaat om structuur aanbrengen in de operatie, het snel oplossen van escalaties en deze vervolgens vertalen naar structurele oplossingen.

Bart Goossens, directeur ManpowerGroup Solutions

Testimonials Coaching

Wat ik verwacht van een coach? Iemand die inspireert, motiveert en kritisch confronteert. Vera Schilperoort van Mensor heeft dat allemaal in huis. Ze is door de wol geverfd dankzij jarenlange ervaring in werving en selectie en dat merk je! Mensor Coaching is resultaatgericht maar verliest nooit het proces uit het oog. Vera is een professional die er duidelijk plezier in heeft mensen in beweging te zetten. De coachingsgesprekken hebben mijn carrière een wending gegeven waarmee ik uitermate tevreden ben. Ik beveel Mensor daarom van harte aan! Vera heeft mijn verwachtingen meer dan waar gemaakt.

Marjolein van der Heide, Amersfoort

In 2008 stelde een vriendin mij de vraag: zou jij een paar coachingssessies willen volgen bij Mensor? Ik had vlak daarvoor mijn studie afgerond en wist niet goed wat ik wilde met mijn toekomst: hoe en in welke richting ik me verder wilde ontwikkelen. Ik was nog nooit eerder gecoacht, dus was best nieuwsgierig. De sessie met Vera waren geweldig! Mensor Coaching is inspirerend, motiverend en laat je vooral zelf nadenken. Na een interessante test en meerdere inspirerende gesprekken, ontdekte ik welke richting ik op wil en daar werk ik nu naartoe. Kortom: weet je niet wat je wilt of in welke richting je jezelf wilt ontwikkelen? Laat Mensor je dan coachen: bij Vera en ontdek je je eigen kwaliteiten.

Miranda Hogendoorn, IJmuiden

Vera leerde mij in een sessie om kritisch naar mezelf te kijken om zo meer inzicht te krijgen in hoe ik op anderen overkomen in gesprekken. Ze heeft me met Mensor Coaching geholpen om met meer overtuigingskracht en enthousiasme een gesprek aan te gaan. Hoewel het af en toe best confronterend was, hebben de sessies me ook energie en vooral praktische aanwijzingen opgeleverd. Vera is een uitstekende professional, met oprechte interesse in mensen. Ze weet je op je gemak te stellen. En toeval of niet: heel snel na de coaching van Mensor kwam mijn droombaan voorbij!

Maarten, Nieuwegein

Dankzij een goede vriend kwam ik in contact met Mensor. Tijdens de intensieve coachingsgesprekken met Vera, vond ik bevestiging bij mijzelf over naar welke baan mijn hart echt uitgaat. Vera zette me aan het denken waardoor ik een proces doormaakte van zoeken, vinden en overtuiging. De aanpak van Mensor gaf mij veel vertrouwen. Vera is oprecht geïnteresseerd, positief kritisch en stimuleert je om het beste uit je zelf naar boven te laten komen. Ik vond de sessies meer dan de moeite waard en bijzonder leerzaam.

Katinka Wiertz, IJsselstein

Ik kwam via via bij Mensor terecht en dat bleek een schot in de roos. Na een uitgebreid kennismakingsgesprek met Vera, tijdens welke ik mijn behoeften goed kon bespreken, heb ik een aantal coachingsessies gehad. Die waren in eerste instantie bedoeld om mezelf beter te profileren en me te kunnen richten op de volgende stap in mijn carrière – naar financieel executive-niveau. De sessies veranderden al snel in een gerichte sollicitatietraining. Mensor stoomde me in korte tijd klaar voor het executive-niveau. Vera bezit de capaciteiten om razendsnel de kritieke punten te identificeren en deze op een juiste manier om te zetten in kracht. Ook is ze zeer goed in je laten inzien wat je sterke punten zijn, hoe je die op de beste manier kunt profileren op een manier die zeer goed bij je past en dichtbij jezelf ligt. Dankzij de efficiënte sessies met Vera, heb ik meteen succes gehad en de baan gekregen die de volgende stap biedt waar ik naar zocht.

Matiska Miedema, IJsselstein