Functie omschrijving
Voor een verzekeringsmaatschappij in de provincie Noord Holland zoeken wij een ondernemende sales professional die de financieel adviseurs van het intermediair kanaal kan enthousiasmeren om nieuwe wegen in te slaan. Vind jij het een uitdaging om jouw kennis en ervaring op energieke wijze over te dragen?

Als Pensioencoach ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en uitbouwen van relaties met – en het aanstellen van – zowel nieuwe als bestaande financieel adviseurs binnen de productgroep Collectief Pensioen. Deze functie is voor de regio West Nederland (Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant West).

In deze rol van pensioencoach krijg je te maken met tal van werkzaamheden, zoals het: Onderhouden van duurzame relaties met de financieel adviseurs en op vernieuwende wijze met ze samenwerken om het marktaandeel te vergroten en omzetdoelstellingen te realiseren;

De taken die daaruit voortvloeien zijn:
* Opstellen en uitvoeren van het marktbewerkings- en accountplan en rapporteren daarover;
* Selecteren, acquireren en aanstellen van nieuwe pensioenintermediairs en onderzoeken of deze aan de kwaliteitsnormen en het niveau van dienstverlening voldoen;
* Geven van productpresentaties, verzorgen van workshops en vermarkten van een zo breed mogelijk productportfolio;
* Bijdragen aan het hoge niveau van kwaliteit en dienstverlening door middel van het signaleren van kansen in de markt, het bijhouden van vakliteratuur en het aangaan van interessante netwerkcontacten.

Functie eisen
* Minimaal een afgeronde HBO opleiding, aangevuld met vakdiploma’s waaronder Wft Pensioen;
* Enkele jaren recente succesvolle ervaring in een commerciële buitendienstfunctie in de collectieve pensioenmarkt;
* Ruime kennis van pensioenproducten en levensverzekeringen en ervaring met verkoop via het intermediaire kanaal;
* Signaleren van kansen en die weten te verzilveren;
* Resultaatgericht, innovatief, enthousiasmerend, pro-actief en betrouwbaar;
* Fulltime beschikbaar en woonachtig in de regio West Nederland (Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant West).

Bedrijfsprofiel
Deze verzekeringsmaatschappij is een ambitieuze en toonaangevende organisatie die ‘value for money’ producten levert op het gebied van vermogensadvies, collectieve pensioenen en risicoverzekeringen. Mede dankzij de inzet van de ruim 170 medewerkers is Legal & General al tien keer uitgeroepen tot ‘Beste Levensverzekeraar’. Doordat het bedrijf relatief klein is, zijn er korte communicatielijnen en wordt op zeer korte termijn de haalbaarheid van nieuwe ideeen onderzocht en desgewenst doorgevoerd. Het sales team telt in totaal 13 collega’s die zowel zelfstandig als in teamverband werkzaam zijn op de Nederlandse markt van pensioen- en vermogensadvies. De afdeling heeft als doel, samen met geselecteerde financieel adviseurs, producten te vermarkten op een manier die past bij het belang van de klant.

Bedrijfscultuur
De cultuur is open, integer, professioneel en collegiaal. Zij verwachten van van medewerkers dat ze klant- en resultaatgericht zijn en dat ze hun expertise blijven ontwikkelen. Om dit te realiseren krijg je veel ruimte en vrijheid.

Arbeidsvoorwaarden
Een uitdagende functie en goede arbeidsvoorwaarden inclusief een eindejaarsuitkering en een variabele beloning die afhankelijk is van behaalde financiële en kwalitatieve doelstellingen. Deze verzekeringsmaatschappij stimuleert medewerkers zich te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van opleidingen en coaching on the job. Kortom: een dynamische omgeving voor energieke account managers die het verschil willen maken voor de klant. Een assessment is een onderdeel van de selectieprocedure.

Locatie
Hilversum

Vertel uw netwerk over ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × vier =