Elektrotechnisch Monteur bij CB

Alle lichten op groen! Jij gaat werken aan state-of-the-art productieapparatuur. In een groot en hectisch magazijn, waarvandaan mede door jouw inzet dagelijks duizenden mensen hun bestelling in handen krijgen, zoals dat ene felbegeerde pakketje van Bol.com. Maak jij als Elektrotechnisch Monteur het unieke machinepark van CB in Culemborg tot jouw nieuwe werkplaats?

Bij CB in Culemborg zijn de machines bijna allemaal in eigen beheer gebouwd en dat maakt het tot een unieke werkplek voor jou als Monteur Elektrotechniek. Tel daarbij op dat dit een zeer gezonde werkgever is met een goede cultuur, waar ontwikkeling van de medewerkers hoog in het vaandel staat.

De vacature Monteur met elektrotechnische, mechanische en programmeer kennis bij het Centraal Boekhuis in Culemborg daagt je uit om:
Te werken met unieke productieapparatuur en daar preventief en correctief onderhoud aan uit te voeren. Zowel op mechanisch, elektrotechnisch als op software gebied.

Dankzij de inzet van jou en je 8 collega-monteurs krijgen elke dag opnieuw duizenden mensen op tijd hun bestelling op de deurmat. Jouw baan is van groot belang voor CB: immers als de productie hapert, staat het hele logistieke proces stil. Dat laat jij natuurlijk niet gebeuren. Daarom neem je naast het onderhoud aan productieapparatuur de touwtjes in handen als het gaat om:

 • het snel en adequaat oplossen van storingen.
 • kennisoverdracht aan de operators, zo verkort je de implementatietijd van technische veranderingen.
 • contacten onderhouden met de interne klant en met de leveranciers van de machines.

Vergis je niet: ondanks je ervaring als Monteur, kost het begrijpen van het samenspel tussen de machines de nodige leertijd, doordat 90% van de machines in eigen beheer is gemaakt. CB ondersteunt jou met opleidingen en trainingen. Je hebt een langere leertijd nodig om vooral het samenspel tussen de machines te begrijpen en jij vindt het leuk om je deze machines eigen te maken.

CB jouw nieuwe werkgever?
CB in Culemborg heeft ruim 145 jaar ervaring als integrale logistieke dienstverlener. CB distribueert Nederlandse en anderstalige boeken, heeft een centrale rol op het gebied van de levering van e-books en biedt logistieke oplossingen voor de Healthcare markt. Een voorbeeld van de dienstverlening? De boeken die Bol.com verkoopt liggen opgeslagen bij CB en worden daarvandaan gedistribueerd naar de consument.

Bij CB werken 540 medewerkers in vaste dienst en zo’n 300 flexmedewerkers. Iedereen werkt met hart voor de zaak en plezier. Om je een indruk te geven van hoe het er bij deze werkgever aan toegaat, kun je alvast een kijkje nemen via YouTube: Een nacht bij het CB, Centraal Boekhuisen Sol neemt een kijkje bij het Centraal Boekhuis.

 • een bruto maandsalaris tot € 3.130,- gebaseerd op een 37-urige werkweek.
 • toeslagen.
 • een bijdrage voor je sportschoolabonnement.
 • veel ruimte om te leren, zowel on the job als via opleidingen.
 • een grote mate van vrijheid om je werk zelfstandig in te vullen.

 

CB in Culemborg: jouw nieuwe werkplek?

De ideale Monteur voor deze vacature bij CB brengt mee:

 • een diploma van een technische mbo-4-opleiding, bij voorkeur richting Elektrotechniek.
 • 1 à 3 jaar ervaring als bijvoorbeeld Elektromonteur, Monteur Elektrotechniek, Monteur Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Mechanisch Monteur, Service Monteur, bij een bedrijf met een groot magazijn en geavanceerde apparatuur.
 • kennis van mechanische systemen, datasensoren, besturingstechniek en een goede basiskennis van elektrische systemen.
 • flexibiliteit gezien de werkzaamheden en -uren .

Maak jij het unieke machinepark van het CB in Culemborg tot jouw nieuwe, state-of-the-art werkplaats? Solliciteer nu op de vacature.

Solliciteer nu op de vacature door jouw CV en motivatiebrief te sturen naar info@mensor.nl