Executive Search

LM-6877Professionals zijn en blijven schaars, in welke arbeidsmarkt dan ook. De juiste professional vinden is een vak apart en een tijdrovend proces. Vaak dient een specifieke search ingezet te worden om die ene passende professional – die u niet op de arbeidsmarkt vindt – wel te vinden. Dat is waar Mensor voor gaat.

Met Mensor ga ik door waar anderen stoppen en kijk ik verder dan mijn neus lang is. Daarvoor zet ik de juiste middelen, jarenlange ervaring en competenties in. Het doel: de juiste professioneel enthousiast en gemotiveerd bij u voorstellen.  Mijn  expertise zit in Management en Sales posities.

Resultaatgericht

Tot op heden is het me met Mensor gelukt alle opdrachten naar tevredenheid van opdrachtgever en professional in te vullen. Dankzij een goede bedrijfsanalyse en een heldere profielschets, weet Mensor de match te maken.

Lees ook: 10 redenen waarom Executive Search uitbesteden aan Mensor de beste keus is.

Uw investering

Mensor geeft volledig commitment af en vraagt dat ook van u. Daarom vraag ik bij de ondertekening van de opdrachtbevestiging om een startfee, die later op de plaatsingsfee in mindering wordt gebracht. De totale succesfee bedraagt 22% van het jaarsalaris op fulltime basis, inclusief vakantiegeld, dertiende maand en andere emolumenten zoals bonussen.

Neem voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek contact op.

Lees hier hoe anderen deze dienst ervaren hebben.

hanger