10 redenen om Executive Search & Selection uit te besteden aan Mensor

 1. Minimale tijdsinvestering, optimaal rendement.

  De enige tijdsinvestering die u doet, is de persoonlijke briefing en het controleren van het profiel dat wij samen opstellen.

 2. Executive Search & Selection is maatwerk.

  Dus levert Mensor maatwerk: dankzij de uitgebreide inventarisatie bij u op kantoor, waarbij de cultuur ook in ogenschouw wordt genomen, stellen we u enkel passende kandidaten aan u voor.

 3. Executive Search is een vak en een tijdrovend proces.

  Het vak vraagt om een vakvrouw met jarenlange ervaring. Mensor heeft die kennis evenals de focus en tijd voor het proces.

 4. Gegarandeerd een goede kandidaat. Niet tevreden met een kandidaat?

  Doet hij of zij na drie maanden zijn/haar werk niet goed? Dan draagt Mensor kosteloos een nieuwe kandidaat voor. Garantie dus.

 5. Marktonderzoek met rapportage.

  Mensor brengt alle benaderde kandidaten in kaart en maakt een rapportage waarin staat waarom die kandidaten wel of niet geïnteresseerd zijn in uw bedrijf.

 6. Toewijding en integriteit.

  Met Mensor ga ik door waar anderen stoppen en kijk ik verder dan mijn neus lang is. Afspraak is afspraak: ik doe ik wat zeg en zeg wat ik doe. Wel zo helder.

 7. Niet iedere vacature kan gepubliceerd worden.

  Een vertrouwelijke vacature? Een vacature waarvan de wervingstekst nog moet worden geschreven? Sommige vacatures zijn al actueel voordat ze gepubliceerd kunnen worden. Al vanaf het moment dat de vacature ontstaat kan Mensor de search naar én selection van de ideale kandidaat inzetten.

 8. Geen zorgen.

  Terwijl u uw focus kunt leggen op datgene waar u goed in bent, zorgt Mensor voor een goede invulling van de vacature.

 9. Topkandidaten aan tafel.

  U bent kritisch en dat ben ik bij Mensor ook. Kandidaten worden pas aan u voorgesteld als ik overtuigd ben van hun kennis, kunde en passendheid.

 10. Ten einde raad: de juiste kandidaat nog niet gevonden.

  U bent al maanden op zoek, maar die juiste kandidaat laat zich maar niet vinden. Dat kan frustrerend zijn en zelfs leiden tot stagnatie van de business. Dat wil niemand. Ook daarom is uitbesteden een goed idee. Executive Search uitbesteden aan Mensor? Neem contact op met Vera.